ANTALYA: vacanța perfectă fără test COVID-19

Timp de citit: < 1 minute

Turcia este pe lista țărilor verzi, fără carantină la întoarcerea în România. Mai mult decât atât, pentru o vacanță în Turcia nu este necesară prezentarea unui test negativ COVID-19. Va trebui doar să completezi un formular pe care îl găsești AICI.

La intrarea în Turcia se vor efectua controale de sănătate tuturor cetățenilor turci și străini. În cazul în care ai simptome specifice COVID-19, ți se va face un test PCR.

Charter TAROM disponibil cu destinația  Antalya

Poți alege un pachet cu avionul pentru una dintre următoarele date de plecare: ✔5 octombrie 2020, ✔12 octombrie 2020, ✔19 octombrie 2020.

De ce să călătorești în Antalya în luna octombrie?

✅Tarifele pentru o vacanță în extrasezon sunt mai accesibile.

✅Hotelurile recomandate poartă certificarea de Safe Tourism Covid-19.

✅Octombrie este una dintre cele mai bune luni ale anului în ceea ce privește vremea în Turcia.

Ce se întâmplă dacă sunt depistat pozitiv?

La pachetul charter poți adăuga asigurarea de călătorie de la Mondial Assistance care include acoperirea virusului COVID-19 în condițiile generale de asigurare. Dacă persoana asigurată se îmbolnăvește sau este plasată în carantină din cauza că este suspectă de îmbolnăvire și din acest motiv este obligată să anuleze călătoria, atunci asiguratorul va rambursa costurile de anulare. Este considerat, de asemenea, motiv de anulare îmbolnăvirea cu COVID-19 a soțului/soției/sau a unei rude de gradul întâi care nu călătorește, dacă viața acestei persoane este pusă în pericol sau și necesită terapie intensivă la spital.

Pentru alte detalii și informații de călătorie ne puteți contacta la numărul de telefon 0268.417.866, iar pentru pachete charter cu destinația Antalya, vă invităm să dați click AICI.