Recomandari destinatii exotice

Timp de citit: 3 minute

Recomandari destinatii exotice? Haide alături de noi într-o călătorie în care te vom purta prin cele mai cool destinații ideale pentru o vacanță exotică inedită. Înainte de a-ți recomanda o destinație de vacanță, noi o explorăm. Testăm destinația, hotelul, plajele, mâncarea și apoi venim către tine cu cele mai cool idei de vacanță. Astfel, experiențele tale de călătorie vor fi conform așteptărilor tale. Consultanții de vacanțe ai agenției de turism Smart Tours recomandă trei destinații cu adevărat inedite, pe care ar trebui să le pui neapărat pe lista ta cu dorințe.

Vacanță exotică Zanzibar

Paradisul turcoaz care se cere descoperit

Din categoria recomandari destinatii exotice, pe primul loc avem Zanzibarul, care a urcat repede în topul preferințelor românilor. Dacă până acum Thailanda a cucerit inimile călătorilor, Zanzibarul cu nisipul alb și fin și cu apele turcoaz este o detinație de vis. Colega noastră, Andreea Muntean, a explorat Zanzibarul și îl recomandă, printre altele, pentru fusul orar. Ora locală a Zanzibarului este aceeași cu a României. Ea este de părere că acest lucru este un avantaj foarte mare, pentru că la revenirea din vacanță nu vei resimți oboseala diferenței de fus orar. Bineînțeles, într-o vacanță exotică în Zanzibar te vei simți ca în paradis. Stai la soare, te relaxezi, înoți, te bucuri de flux și reflux și explorezi plajele. Să nu mai spunem de aromele cocktail-urilor și a mâncării delicioase, care te vor impresiona.

Sejur Zanzibar

Stone Town orașul lui Freddie Mercury

Ce recomandăm într-un sejur în Zanzibar? Neapărat o vizită în Stone Town, un oraș cu multiple influențe arhitecturale și locul de naștere al celebrului artist Freddy Mercury. Am descris mai pe larg într-un material aici, trei activități care merită încercate în Zanzibar.

Vacanță exotică Mexic

Istorie, cultură și plaje exotice

O vacanță exotică în Mexic este un ”must” indiferent de vârsta pe care o ai. Astfel, cea dea doua noastră recomandare pentru o destinație exotică este Mexicul. Colega nostră Noema Corcodel recomandă orașul Merida pentru a simți cu adevărat vibrația autentică a Mexicului. Plin de culori, cu o diversitate a oamenilor, Merida este un oraș plin mereu de evenimente și potrivit pentru toată familia. Merită o experiență în Merida, mai ales în zilele de duminică, atunci când se închid câteva străzi din centru. În aceste zile au loc diverse activități cu dansuri, spectacole, mirosuri și combinații de tacos, artiști, baloane, oameni care zâmbesc și se bucură la unison. O adevărată experiență să fii acolo. Tot de pus pe lista cu dorințe sunt vestigiile mayase. De aceea, recomandăm vizitarea sitului arheologic de la Chichen Itza. Cu alte cuvinte, un sejur exotic în Mexic este o experiență de călătorie potrivită pentru toată lumea, inclusiv pentru familii cu copii și seniori.

Vacanță exotică Bali

Descoperă Insula Zeilor

În topul destinațiilor exotice se menține insula Bali sau Insula Zeilor cum se mai numește. Sunt atât de multe de vizitat, făcut și explorat în Bali, că nici noi nu știam inițial ce să experimentăm odată ajunși acolo. Fără ezitare recomandăm vizitarea orașului Ubud, unul dintre cele mai mistice și artistice spații de pe insula Bali. Consultanții Smart Tours recomandă să vă surprindeți papilele gustative cu mâncare tradițională indoneziană (Mie Goreng, Nasi Goreng) și să vizitați cel puțin un templu hindus. Spre exemplu, Taman Ayun este un templu aflat pe lista Patrimoniului UNESCO. De asemenea, pentru iubitorii de resorturi avem în portofoliul de recomandări Nusa Dua. Aceasta este o regiune din sudul insulei Bali plină de resorturi de lux. Aici activitățile sunt diverse, iar dacă vrei să încerci ceva nou, poți alege din snorkeling, wakeboarding, scuba diving, kayak.

Acestea sunt, dragi călători, cele 3 recomandări de vacanțe exotice făcute de consultanții noștri. Desigur, lista nu se oprește aici.

Fii SmartTurist și rezervă-ți vacanța exotică din timp!

Tagged , , , ,