Smart Tours acceptă plăți prin REVOLUT

Timp de citit: 2 minute

Revolut – Ideal pentru pasionații de călătorii și vacanțe

Cardul REVOLUT  a intrat oficial pe piața din România, fiind un instrument foarte util pentru cei care călătoresc în străinătate. Pentru cei care încă nu știu, Revolut este un start-up din domeniul financiar-bancar, înființat în Londra în anul 2013. Revolut este, așadar, o companie de natură fintech. În traducere acest lucru înseamnă că se folosește de tehnologie pentru a oferi soluții și servicii bancare. În prezent acest serviciu concurează cu băncile clasice pentru că oferă clienților tarife și comisioane minime la o multitudine de tranzacții.

Revolut te ajută în călătorii și vacanțe

Agenția de turism Smart Tours folosește serviciul Revolut și acceptă plăți de la turiști prin Revolut. Da, ne place acest serviciu și îl utilizăm cu plăcere și cu ușurință. Indiferent de destinația în care călătorești, îți alimentezi cardul Revolut cu lei din oricare din conturile tale curente și beneficiezi, astfel, de un curs de schimb mult mai bun decât la orice casă de schimb valutar sau bancă. Cu alte cuvinte, cel mai bun aspect este că poți face schimbul valutar la cursul interbancar și nu la cel practicat de bănci.

Plătește vacanța cu Revolut la Smart Tours

Găsești surse de informații în toată sfera internetului despre cum se folosește Revolut și care sunt beneficiile acestui serviciu. Noi amintim doar câteva dintre beneficiile reale ale acestui serviciu, de care ne folosim cu mare drag:

  • Poți să faci cu ușurință o plată fără să ai niciun fel de comision. La agenția de turism Smart Tours îți poți achita simplu și ușor vacanța prin Revolut.
  • Beneficiezi de conversie valutară la cursuri interbancare.
  • Poți să te folosești de aplicație, aceasta fiind portofelul tău electronic, unde găsești foarte accesibil toate tranzacțiile pe care le-ai efectuat.
  • Ai la dispoziție un card Revolut în format fizic.
  • Poți efectua transferuri bancare instant, simplu, ușor, accesibil și la îndemâna oricui.

Alături de alți 30.000 de utilizatori Revolut din România se numără și agenția de turism Smart Tours. Printre beneficiile enumerate mai sus, cea mai apreciată funcție a acestui serviciu este zona de analytics. Acest tablou de bord îți arată toți banii care au rulat pe contul tău, cât ai cheltuit pe lună, pentru ce categorie au fost alocați banii respectivi (travel, shopping, entertainment, restaurants etc.), în ce țară și către ce companie.

Revolut este un produs care funcționează bine și care oferă ceva mai multe opțiuni necesare unui utilizator.

Pentru un călător avid, Revolut te ajută să nu mai pierzi atât de mulți bani la rata de schimb, astfel vei reuși să economisești pentru viitoarele călătorii și vacanțe, evitând comisioanele.

Ce spui de o vacanță?

Plătește-ți vacanța cu Revolut la Smart Tours!

Photo Copyright: Emerging Europe – Business

Tagged , ,