Relaxare la Băile Felix de 1 decembrie

Timp de citit: 2 minute

Minivacanța de 1 decembrie bate la ușă și mulți dintre noi ne dorim o binemeritată vacanță de relaxare și deconectare de la freamătul orașului.

Dacă îți dorești să pleci în vacanță în Egipt, am scris AICI un material cu toate informațiile de călătorie pe care este bine să le cunoști înainte de a porni la drum.

Fie că îți dorești o evadare romantică în doi sau o vacanță plină de distracție și aventură alături de cei mici, Băile Felix reprezintă alegerea ideală.

Când a fost ultima oară când te-ai relaxat cu adevărat? Acum este momentul să alegi un sejur la Băile Felix pentru vacanța de 1 decembrie.

Să mergi în plină iarnă la un centru SPA cu piscine încălzite pentru o cură cu apă termală este o experiență de vis. Mai mult decât atât, la această experiență poți continua relaxarea cu saună și masaj.

Bucură-te de o vacanță de 1 decembrie la Băile Felix!

Ștrandul Apollo-Felix din Băile Felix este cel mai modern complex acvatic termal din vestul țării deschis toată durata anului. Crezi că Băile Felix este o stațiune doar pentru pensionari care vin la tratament cu bilete prin sindicat? Nicidecum. Tot mai multe familii cu copii și tineri aleg să-și petreacă vacanța la Băile Felix, deoarece aici veți găsi multe activități distractive. Pe lângă aceste activități distractive te mai așteaptă tratamente balneare, care și-au dovedit calitățile terapeutice de-a lungul anilor.

Hai la Băile Felix să îmbini o vacanță de relaxare cu terapii ce îți vor revigora starea generală a corpului și a minții.

Răsfăț de 1 decembrie sub apele minerale de la Băile Felix

După o lungă perioadă de agitație, stres și oboseală ai nevoie să te odihnești, să te relaxezi, să te răsfeți și să îți recapeți echilibrul, atât fizic, cât și psihic. Bucură-te de efectele apei termale de la Băile Felix în minivacanța de 1 decembrie. Chiar dacă afară va fi frig, bazinele cu apă termale vor fi încălzite la o temperatură cuprinsă între 30 și 38 de grade, iar aburii asigură o temperatură confortabilă. Știai că Băile Felix este singurul ștrand deschis tot anul indiferent de anotimp?

De ce să mergi la Băile Felix de 1 Decembrie?

✔ Ștrandul Apollo-Felix din Băile Felix este cel mai modern complex acvatic termal din vestul țării deschis toată durata anului.
✔ Vă pune la dispoziție 10 bazine pline de distracție, relaxare și aventură.
✔ Turism Felix S.A. a implementat toate măsurile generale și specifice de prevenție pentru primirea turiștilor și efectuarea sejurului în condiții de siguranță. 
✔ Pentru siguranța sanitară a turiștilor s-au adoptat măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea contaminării cu virusul Covid-19.
✔ Bazinele cu apă termală din Baile Felix crează cadrul perfect pentru relaxare și tratarea diverselor boli reumatice.

Pentru vacanța 1 decembrie la Băile Felix, găsești AICI ofertele disponibile. Folosește Calculatorul Smart de pe website și verifică tarifele sejurului în timp real.