Vacanță în Albania: cele mai bune recomandări de cazare Albania

Timp de citit: 3 minute

Cazare Albania la super tarife sau despre cele mai bune recomandări de cazare (testate de consultanții noștri de călătorie) pentru această destinație, prea puțin vizitată pentru frumusețile ei.

Albania nu seamănă cu nicio altă destinație, deoarece este un fel de Caraibe cu buget redus. Lăsând la o parte stereotipurile și ideile preconcepute, Albania este poate o țară prea puțin dezvoltată, însă aici vei avea ocazia să îți bucuri picioarele într-un nisip extrem de fin, relaxându-te pe o plajă albastră, curată și clară. Albania reprezintă o destinație sălbatică, autentică, naturală și sigură. Odată ce vei ajunge aici, toate miturile despre această țară îți vor fi demolate. În ceea ce privește costurile în Albania, prețurile sunt vizibil mai reduse în comparație cu Croația sau cu Muntenegru. Noi considerăm că o vacanță în Albania este o idee excelentă pentru cei care iubesc natura și care s-au săturat de plaje aglomerate și pline de turiști, gălăgie sau mizerie. De aceea, am pregătit pentru tine două dintre cele mai bune recomandări de cazare, două locuri cu adevărat inedite în care să te relaxezi și să ai o vacanță conform așteptărilor tale.

Cazare Albania- Hotel Fafa Premium

Dacă îți dorești să pleci într-o vacanță în Albania îți recomandăm Hotel Fafa Premium. Pe lângă faptul că se bucură de nota 9,3 pe booking, avantajul cel mai de preț al acestui hotel este că se află pe malul mării, în Golem, la aproximativ 72 kilometri de orașul Tirana. Acest superb hotel în variantă premium este proiectat cu o profundă atenție la detalii, având nenumărate servicii gratuite printre care amintim: zona de plajă privată, piscină mare și piscină pentru copii, terasă, grădină, scaune de masaj, parcare privată, divertisment de seară, animatori, activități sportive.

Hotel Fafa Premium oferă un regim de masă all inclusive, proprietatea fiind cotată pentru cel mai bun raport calitate-preț în Golem. Și nici nu-i de mirare acest lucru, având în vedere faptul că în anul 2018 acest hotel a primit premiul ITAKA’S SAIL, pentru cea mai înaltă calitate a serviciilor.

Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, TV plat, baie privată cu cadă sau duș, proprietatea oferind articole gratuite pentru confort precum: articole de toaletă, papuci, uscător de păr. Turiștii au apreciat foarte mult mâncarea servită și amabilitatea cu care au fost tratați de către personalul hotelului.

Hotel Fafa Premium este ideal atât pentru cupluri care sunt în căutare de locuri romantice, cât și pentru familii cu copii care își doresc să pătreacă un concediu liniștit și relaxat.

Vă lăsăm mai jos câteva fotografii ale hotelului Fafa Premium pentru a vă convinge de calitatea serviciilor.

Cazare Albania – Hotel Grand Blue Fafa

La aproximativ patru kilometri către nord, se află fratele mai mic al hotelului Fafa Premium. Este vorba despre Hotel Grand Blue Fafa. Acesta se bucură de nota 8,00 pe booking și arată cu adevărat impresionant. Cu facilități similiare cu ale Hotelului Fafa Premium, turiștii hotelului Grand Blue Fafa se bucură de niște priveliști impresionante din camerele acestui hotel. Turiștii au evaluat la superlativ locația de top a acestui hotel.

Litoral Albania – Recomandări de cazare

Dacă îți dorești să te relaxezi, să te detașezi și să te orientezi către centrul ființei tale, la Grand Blue Fafa vei avea posibilitatea să încerci câteva cursuri de yoga. Dacă îți dorești și mai mult răsfăț, te poți bucura de o ședință de aromaterapie sau de un masaj, aceste servicii fiind contracost. Ca să te convingi, îți recomandăm să răsfoiești fotografiile de mai jos.

Atât hotel Fafa Premium, cât și hotel Grand Blue Fafa reprezintă una dintre alegerile de top pentru a avea un sejur de neuitat în Albania.

Odată ce ai ajuns în Albania, cu siguranță te vei îndrăgosti de această destinație. Ce mai aștepți? Hai în vacanță în Albania să descoperi bucuria de a călători!

Tagged , , , ,