Viata de noapte Tel Aviv: unde ieșim să ne distrăm?

Timp de citit: 3 minute

Viata de noapte Tel Aviv sau cum să iei pulsul uneia dintre cele mai cool destinații într-un city break în Tel Aviv.

Atunci când chiar simți nevoia să iei o pauză și vrei să te detașezi puțin de cotidian, un city break în Tel Aviv este o alegere foarte bună și la îndemână. Tel Aviv este la un zbor de aproximativ 2 ore distanță de România, fiind o destinație foarte accesibilă din acest punct de vedere, în special atunci când la noi este foarte frig, iar tu încă tânjești după razele calde ale soarelui.

Viata de noapte Tel Aviv: Artă & Boemie în orașul contrastelor

Tel Aviv este un oraș modern, cosmopolit, cu o atmosferă mediteraneană plăcută și cu o vibrație hedonistă aparte, un oraș cu o populație tânără și internațională, un oraș mereu treaz și plin de vibrație pozitivă. Nu-i de mirare că acest oraș este recunoscut ca fiind capitala petrecerilor din Orientul Mijlociu, câștigând de la an la an o faimă la nivel internațional, conform căreia Tel Aviv este una dintre cele mai bune destinații de ‘’nightlife’’ din lume.

În scurta noastră vacanță în Tel Aviv am simțit diversitatea vieții de noapte, de la baruri și cluburi, la cele mai deosebite și scumpe restaurante, locații care cuprind aproape toate gusturile și interesele posibile. Mega-cluburi care atrag DJ de top din întreaga lume, inclusiv din România, baruri mici și cochete de cartier, baruri boeme de hipsteri, baruri subterane, baruri pe plajă care îndeamnă la chill și la relaxare, cert este că indiferent ce alegi să experimentezi, odată ce ai ajuns în Tel Aviv trebuie să testezi viața de noapte a orașului, care este în sine o atracție a orașului. Majoritatea cluburilor din Tel Aviv sunt deschise până în zori, iar în unele se continuă petrecerile chiar până a doua zi de dimineață, sau până după prânz, depinde de tematica petrecerii.

Experiența clubului The Block: De la dinamism la hedonism

Dintre toate variantele, noi am ales să experimentăm vibrația clubului The Block. Printre altele, acest club este cunoscut datorită sistemului său de sunet analogic conceput la comandă, chiar de către proprietarul clubului. Tot sistemul de sunet este inspirat din cluburile anilor ‘70 și ‘80 din New York, oferind o experiență unică celui care ia pulsul unei petreceri aici. The Block a găzduit numeroși artiști importanți printre care amintim aici Nina Kravitz, SBTTRKT și Modelselektor, pe care am avut norocul să-i ascultăm live la un concert chiar aici, la The Block.

The Block, este cu alte cuvinte, cel mai mare și mai cunoscut club din Tel Aviv, pe care îl recomandăm să îl testați. Locația clubului este accesibilă (Shalma Rd 157 Tel Aviv-Yafo) și poți ajunge fie cu autobuzul, fie cu taxiul. Îndată ce veți păși în interiorul acestui club, lumea exterioară va înceta să existe. Vei uita de griji, de probleme și de stres și te vei lăsa purtat de ritmuri cool de muzică în trei încăperi diferite. Fiecare încăpere (zonă) are propria muzică, propria vibrație, care va contribui la detașarea și relaxarea ta. Toate aceste zone sunt conectate între ele prin coridoare luminoase în care te vei pierde și te vei regăsi în același timp. Lasă-te purtat de vibrația lui The Block, distrează-te, bucură-te de muzică și fă-ți prieteni noi.

Dacă vrei să pleci în vacanță în Tel Aviv, găsești pe site-ul agenției de turism Smart Tours cele mai bune oferte! Sau și mai bine, dă-ne de știre și un consultant travel te va ajuta cu o ofertă personalizată.

Călătorește & zâmbește!

P.S. În club nu vei avea voie să faci fotografii. The Block pune accentul pe detașare, distracție și regăsirea de sine. Enjoy! 😊

viata de noapte tel aviv, Viata de noapte Tel Aviv: unde ieșim să ne distrăm?

The Block, Tel Aviv – Copyright iTravelTelAviv

Autor: Melania Strâmbeanu

Tagged , , , , ,